ÆRØ EKSPERIMENTET

-En Fælles Forskel

DETTE WEBSITE BRUGER IKKE COOKIES

FÅ HJÆLP TIL DE SMÅ REPARATIONER

Har du en blender, en symaskine, en lampe – eller noget helt tredje, der ikke virker, og som du ellers ville have smidt ud? Så er der hjælp

at hente hos de frivillige i REPAIR CAFÉ ÆRØ.

KOM OG DELTAG

Kampen mod ressourcespild fortsætter. Derfor starter vi nu op med en afdeling af det landsdækkende REPAIR CAFÉ-koncept; et sted, hvor du kan få hjælpe eller sparring til at reparere de ting, du ellers ville have pensioneret på Genbrugspladsen.

En måde at være sammen på

Repair Café er ikke en gratis service, hvor man bare afleverer, for så at afhente på et aftalt tidspunkt. Idéen er, at du sidder med og assisterer den frivillige fixer med at reparere din genstand. På den måde lærer man lidt om, hvordan tingene er skruet sammen, og hvad der skal til for at fikse dem – og man får sig en hyggelig stund og en snak med et andet menneske i processen.

En Repair Café er 100% frivillig, og har som udgangspunkt åbent én gang om måneden, afhængig af, hvad der er ressourcer til. Så det gælder om at holde sig til.

JO FLERE DES BEDRE

Vi starter foreløbig op i Ærøskøbing, men vi håber, at konceptet vil sprede sig til flere af Ærøs små lokalsamfund. Jo flere Repair Caféer der er på øen, desto mere kan vi få repareret, så vi både sparer miljøet og pengepungen.

Repair Café Ærøskøbing starter op på Ærøskøbing Bibliotek onsdag den 2. marts kl.16:00 til 19:00 - og derefter hver den første onsdag i måneden.

 

KONTAKT OS!

Har du spørgsmål eller vil du melde dig som ”fixer”?
Ring til Maja eller Louise på tlf. 2024-3007

 

Læs mere om Repair Café på www.repaircafedanmark.dk