ÆRØ EKSPERIMENTET

-En Fælles Forskel

DETTE WEBSITE BRUGER IKKE COOKIES

SÅ ER VI KLAR MED APP'EN ÆRØX
- PRØV DEN SAMMEN MED DIN NABO!


Klik på linket nedenfor, og kom med i Ærøs grønne fællesskab.
Her kan du udveksle med andre, bytte, sælge, give bort, få hjælp til en reparation - og i det hele taget forlænge livet for vores kostbare ressourcer.


PRØV SELV - DET ER PÆRELET!

DELTAG I EKSPERIMENTET

-Sammen bliver vi klogere! 


HVAD VIL DET SIGE AT DELTAGE
I ÆRØ EKSPERIMENTET?


Ærø Eksperimentet er i sin tidligste opstart. Det betyder, at vi lige nu skal have samlet alle dem, der er interesserede i og nysgerrige på at deltage i et morsomt og tankevækkende eksperiment, der hverken dømmer, dikterer eller stiller krav, du ikke kan honorere.

Hvis du tilmelder dig nu, bliver du del af en meget bred skare af ærøboer, som både tvivler på og er optaget af, hvordan miljøet kan indgå i din daglige husholdning og hverdag.

Fra skrivende stund og indtil foråret 2021 skal vi have samlet mindst 200 aktive deltagere, der er bosat her på Ærø. Når vi har samlet dig og mindst 199 andre, så går vi for alvor i gang.

Indtil foråret arbejder vi med at støbe fundamentet til projektet, hvor der vil blive udviklet en simpel digital løsning, som skal understøtte projektets første indsatsområde, som er affald, ressourcespild og genbrug.

Denne digitale løsning bliver rygraden i det eksperiment, du skal deltage i, fra foråret 2021. Her vil du og alle projektets deltagere gå ombord i et fællesskabsprojekt, hvor vi sammen skal diskutere, erfaringsudveksle og registrere vores individuelle og fælles erfaringer omkring fænomenet i første fase af projektet.


ER DU BLEVET NYSGERRIG PÅ MERE?

Så skriv til os her

HVEM ER DU?


Vi opfordrer alle - både på og uden for Ærø - til at blive en del af Ærø Eksperimentet!


Det er fuldstændig ligegyldigt, om du er fattig eller rig, almindeligt bevidst eller religiøs omkring den måde, du forbruger på. 


Det vigtigste er, at du er optaget af, hvordan vores valg påvirker miljøet, og at du er nysgerrig efter at se, hvad der reelt kan gøres.

Du behøver kun være med i det omfang, der er realistisk for dig. Eksperimentet er organiseret sådan, at du løbende kan være engageret på forskellige måder. 


Det eneste kriterium for aktiv deltagelse er, at du er fastboende på Ærø.

MÅSKE ER DU EN AF DISSE 4 TYPER?


 1. DU VIL GERNE VÆRE MED PÅ SIDELINJEN
  Måske synes du, det er et vigtigt initiativ, men har ikke pt. selv tid til at engagere dig, eller du bor måske ikke fysisk på Ærø.

 2. DIN LIVSSTIL ER ALLEREDE MEGET GRØN, OG TILLADER DIG AT DELTAGE 100%
  Du er meget optaget af den grønne omstilling, og vil og kan bruge meget af din tid på at deltage i eksperimentet.

 3. DU SYNES, EMNET ER VIGTIGT, OG VIL GERNE DELTAGE I DET OMFANG, DU KAN
  Du synes sikkert, at det er et vigtigt initiativ, og kan deltage i gennemførelsen af et eller flere initiativer efter nærmere aftale. Din indsats skal kunne afstemmes med dine andre gøremål.

 4. DU ER I TVIVL OM, DET HELE OVERHOVEDET KAN NYTTE
  Du er vant til en livsstil, hvor brugen af f.eks. husholdningskemikalier er almindelig hverdag. Du er naturligt skeptisk overfor de mange, nye grønne strømninger, men du synes også, du sidder inde med mange relevante erfaringer, som du vil bidrage med.    SKAL DU VÆRE MED?

  Så skriv til os her, og bliv meldt til!

HVORDAN KOMMER DU MED?


Det er let at komme med i Ærø Eksperimentet. Det kræver ingen kvalifikationer, forkundskaber eller viden om miljø eller grøn omstilling. Det tager også kun den tid, du har mulighed for at afsætte.

Hvis du vil deltage - alene eller sammen med din familie, så skal du blot skrive en besked til os med dit navn, dine kontaktinfo - og måske gerne et par ord om, hvad der fik dig overbevist om, at du skulle deltage i Ærø Eksperimentet.

Så hører du meget hurtigt fra os!

Skriv til os her